Ansökan

CNC-Operatör till Telgelego

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
/500
/500
/500
/20000
/undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Ett varierande arbete är vad vi erbjuder. Är du en CNC-operatör som vill ha frihet under ansvar i din vardag? Då är det dig vi söker!

Om företaget

Telgelego är ett renodlat legoföretag som har 10st anställda med skärande bearbetning som specialitet. Vår verkstad ligger i Södertälje Södra med närhet till Stockholm och Mälardalen. Vi har ett omfattande kontaktnät för att tillhandahålla ytbehandling, härdning och svetsning. Gediget kunnande tillsammans med en mix av moderna CNC-maskiner och konventionella maskiner gör att vi kan åta oss uppdrag av väldigt skilda slag.

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör på Telgelego blir du en del av en arbetsgrupp om 8 operatörer, där ditt fokus ligger på avancerad svarvning av komplexa detaljer i korta serier. Bearbetningen sker till stor del i rostfria material. Här får du arbeta självständigt då du har ansvar för hela processen, från ritning till färdig produkt. Du jobbar med att programmera, ställa, mäta samt göra slutkontroll av produkterna.

Arbetet är en kreativ process där du som operatör har stort ansvar för att produkterna ska hålla den standard som kunden efterfrågar.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för teknik, du kan snabbt växla mellan arbetsuppgifter och du är en kollega som andra tycker om att arbeta tillsammans med. Problemlösning ligger dig varmt om hjärtat och du värderar kvalitet väldigt högt. På Telgelego är alla medarbetare nyckelpersoner med ett högt driv och engagemang, egenskaper vi ser även hos dig.

Vi söker främst dig som har ett antal års erfarenhet av CNC-operatörsyrket där du arbetat med ritningsläsning, programmering, optimering av skärdata. Telgelego värdesätter personlighet och driv och uppmuntrar även dig med en mer junior profil att söka tjänsten för möjligheten att utvecklas inom företaget. Att leverera med rätt kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord för Telgelego, så detaljerna du producerar motsvararar givetvis kundens förväntningar och krav. Du är serviceinriktad och bidrar med positivt tänkande till gruppen, samt trivs med att vara ett ansikte utåt då våra kunder ofta besöker oss.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Meriterande
Erfarenhet av programmering i Edgecam
Erfarenhet av multifunktionssvarv Okuma Multus B400

Ansökningsförfarande

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Tilde Olsson, tilde.olsson@skill.se 08-120 971 77

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.