Ansökan

Lackerare till Holms Attachments i Motala

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
 /500
 /500
 /500
 /20000
 /undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Är du en lackerare eller målare eller montör med kreativ ådra? Då ska du läsa vidare i den här annonsen.

Om företaget

Holms Attachments grundades 1927 i Motala under namnet Holms Industri AB.
Holms Industri tillverkade då hästskor innan man under femtiotalet utökade verksamheten med spadtillverkning. Idag, nästan 95 år senare finns vi kvar i samma lokaler men har bytt namn till Holms Attachments AB och gått från att tillverka spadar till högteknologiska sopvalsar och snöplogar.

Holms Attachments har under senare år haft en tilltagande tillväxt och satsar nu på att vinna ännu större marknadsandelar på den europeiska marknaden men också i Nordamerika.
Vår målbild är att växa med 10 procent i ökad orderingång per år och vi tvekar därför inte att investera i personal och produktion. Holms Attachments AB har en tydlig strategi för framtiden som bygger på en expandering av verksamheten och utökad produktportfolio.


Dina arbetsuppgifter

Du ska ha god lackeringsvana sedan tidigare alternativ monteringsvana. Allt arbete sker på dagtid måndag -torsdag 07:00-16:00, fredag 07:00 – 14:12. Eventuell övertid på helger kan förekomma.

Du kommer främst arbeta på vårt måleri men vi förutsätter också att du kan och vill vidareutvecklas som en extra resurs till monteringen, om så krävs.

Arbetsuppgifterna i måleriet består i huvudsak av tvättning, blästring och sprutmålning. Du kommer att förse och ladda målningslinan med material för att sedan utföra de olika momenten under själva målningsprocessen. På Holms Attachments AB tillämpar vi våtlackering.

Arbetet i monteringen innebär förmontering och montering av våra plogar och sopvalsar som består av olika plåtkomponenter, borstar, hydraulslangar, elkablage med mera.

Din profil

På Holms Attachments värderar vi personlig lämplighet högt. Du ska vara driven och engagerad i ditt arbete och besitta god initiativförmåga. Du ska vara trygg med att ta ansvar för eget arbete och vara självständig samtidigt som du kan arbeta i grupp och vara en uppskattad lagspelare. På Holms förespråkar vi ”frihet under ansvar”.

Vi söker dig:
  • Säkerhetsmedveten, ordningsam och erfaren av ”lean-konceptet”. Meriterande
  • Hög arbetsmoral, noggrann och kvalitetsmedveten med öga för förbättringar.
  • Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.


Kompetens:
  • Lackering
  • Ritningsläsning
  • Dokumentera och rapportera utfört arbete i vårt system
  • Truck -och traverskörning. Truck och traverskort är därav ett krav.
  • Grundläggande kunskap och känsla för hantering av handverktyg exempelvis mutterdragare, momentnyckel mm.
  • Du bör ha erfarenhet från industri- och verkstadsindustrin. Inget krav.
  • Allmän maskinkompetens och kompetens inom svetsning är meriterande.


God svenska i tal och skrift. Detta då all utbildning, genomgångar och dokumentation är på svenska.

Ansökningsförfarande

Detta är inledningsvis en hyrrekrytering vilket innebär att du börjar som konsult men att ambitionen är att bli övertagen av kunden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till alla anställda. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda.
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.