Ansökan

Underhållstekniker till Holms i Motala

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
/500
/500
/500
/20000
/undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Är du en klurig ”fixare” eller kanske en ”tusenkonstnär” ? Vill du vara kugghjulet i ett företag som tillverkar produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Holms Attachments i Motala står inför en mycket spännande tillväxt och framtid. Uppskattar du tekniken inom industrin, har känsla för detaljer och vill arbeta brett med allt som får vår verksamhet att fungera? Då kan denna tjänst som underhållstekniker vara något för dig!

Om företaget

Holms Attachments är ett av Motalas äldsta bolag och grundades 1927. Företaget är i dagsläget marknadsledande inom flera produktnischer kopplat till löpande underhåll av vägar och industriella utomhusytor, exempelvis frontmonterade sopborstar och snöplogar. Holm Industri har de senaste åren uppvisat en god organisk tillväxt och har en tydlig strategi att ytterligare expandera sin verksamhet. För mer information om företaget och dess produkter, klicka gärna på nedanstående länkar.
www.holms.com

Dina arbetsuppgifter

Som Underhållstekniker på Holms innefattas du av följande arbetsuppgifter:

- Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll
- Arbeta med metodstandarder
- Samordna med externa leverantörer, avhjälpande så väl som förebyggandeunderhåll
- Ansvarar för att dokumentation, ritningar, manualer, instruktioner samlas på ett systematiskt vis.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag – torsdag kl. 07:00 – 16:00 samt fredagar kl. 07:00 – 14:12.

Din profil

Vi söker efter följande kvalifikationer hos vår underhållstekniker:

- El och mek kompetens
- Tidigare arbete inom underhållsmetodik, SS-EN 13306
- ESA 14 (El-utbildning)
- Förarbevis på truck, travers och saxlift- är ett krav
- Körkort B är krav
- Heta arbeten
- Ritningsläsning
- God datavana
- Föredöme gällande säkerhet samt LEAN
- God svenska och engelska i både tal och skriftHolms värderar personlig lämplighet högt vilket gör att det är viktigt för oss att du har ett driv och engagemang i det du gör. En god initiativförmåga, tar stort ansvar för eget arbete och har vana att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser att du är systematiskt noggrann med hög arbetsmoral och ett öga för förbättringar. Har du förmåga att utvecklas på kort samt lång sikt och dessutom med en trevlig personlighet och positiv inställning tror vi att du kommer trivas hos oss och lyckas i din roll.


Ansökningsförfarande

Det här är ett konsultuppdrag till en början men med målsättning att du ska bli anställd på Holms. Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Mer information kring tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till alla anställda. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda.
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.