Ansökan

Materialhanterare till Holms Attachments i Motala

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
/500
/500
/500
/20000
/undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Är du en flexibel medarbetare med känsla för struktur och ordning & reda? Gillar du variation och frihet under ansvar? Ta då chansen att bli en av Holms nya medarbetare som, genom fokus på logistik och produktionssupport, hjälper dem att utveckla sitt arbetssätt.

Om företaget

Holms Attachments AB grundades i Motala 1927 och var till en början en stor producent av hästskor och spadar fram till att idag vara marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning. För mer information besök www.holms.com samt se en film:

Dina arbetsuppgifter

Produktionsflödet på Holms består av operationer som jobbar med plåtbearbetning, svetsning, målning och montering. Du kommer tillhöra ett logistik- och produktionsupport-team, på 5 personer, som supportar och förser produktionsflödet med material. Logistik hanterar även in- och utleveranser av komponenter samt tillverkade enheter.

Dina arbetsuppgifter består främst av:
  • Truck- och traverskörning samt rapportering och dokumentation i system
  • Inleverans av material från olika leverantörer
  • Utleverans av våra produkter och reservdelar
  • Utveckling av materialflöden och arbetssätt inom logistik

Holms jobbar med flexibilitet så det kan även finnas möjlighet till andra intressanta arbetsuppgifter i framtiden.

Arbete sker på dagtid, måndag – torsdag 07:00 – 16:00, fredag 07:00 – 14:12. Anställningen är till att börja med ett konsultuppdrag men Holms ambition är övertag för anställning på företaget.

Din profil

Holms har en stark värdegrund som värderar personlig lämplighet högt och ser därför att du som person har ett driv och engagemang i det du gör.
Vidare tror vi att du som person känner igen dig i och lägger stolthet i att vara:
  • Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt
  • God initiativförmåga och föredrar frihet under ansvar
  • Utåtriktad och har en god samarbetsförmåga
  • Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda
  • Kvalitetsmedveten / noggrann, lägger stolthet i utfört arbete och har en hög arbetsmoral

Holms i sin tur strävar efter att vara Motalas bästa arbetsplats och lägger stor vikt i att ha ett bra arbetsklimat, spännande vardag med goda möjligheter att utvecklas på kort och lång sikt

Vi söker efter följande kvalifikationer hos vår tilltänkta materialhanterare:

Kompetens:
- Vana att jobba med materialhantering, kittning samt in- och utleveranser
- Dokumentera och rapportera utfört arbete i system
- Svenska i tal och skrift med vana att jobba i dator
- Truck- och traverskort

Meriterande:
- Lastmaskinskort, ADR-utbildning
- Erfarenhet av lager- och logistikarbete inom industrin
- Praktisk erfarenhet inom exempelvis montering, verkstadsmaskiner eller svets
- Erfarenhet av ritningsläsning

Ansökningsförfarande

I denna process samarbetar vi på Skill med Holms Attachments AB. Ansöker gör du med ditt CV och personliga brev via vår hemsida www.skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar till den här tjänsten. Vid eventuella frågor så var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Matilda Norberg på följande kontaktuppgifter, matilda.norberg@skill.se alt 013–4738167.
Lycka till med din ansökan!

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna om att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.