Ansökan

Holms Attachments söker erfaren montör!

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
/500
/500
/500
/20000
/undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Är du en klurig, tekniskt lagd person som gillar att arbeta med frihet under ansvar och vill utvecklas vidare i rollen? Gillar du att meka, skruva och montera och har monteringserfarenhet sedan innan? Då är det här tjänsten för dig!

Om företaget

Holms Attachments AB är ett av Motalas äldsta bolag och grundades 1927. Företaget är i dagsläget
marknadsledande inom flera produktnischer kopplat till löpande underhåll av vägar och industriella utomhusytor. Frontmonterad sop- och snöutrustning är kärnprodukter. Holm Attachments AB har de senaste åren uppvisat en god organisk tillväxt och har en tydlig strategi att ytterligare expandera sin verksamhet. För mer information om företaget och dess produkter, klicka gärna på nedanstående länkar.

Hemsida www.holms.com se även film: https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är i första hand riktad mot montering och Holms värdesätter god monteringsvana, känsla för att ”skruva och meka” samt läsa ritningar högt. Som montör på Holms blir du en del av ett team som tillsammans monterar deras maskiner. Monteringen sker i flera steg där du sätter ihop plåtkomponenter, borstar, hydraulslangar, el-kablage med mera, till en färdig produkt. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, från förmontering till slutmontering av alla deras maskinvarianter. Du behöver ha grundläggande kunskap i hantering av handverktyg, exempelvis mutterdragare, momentnyckel med mera. Holms arbetar med flexibilitet och det finns möjlighet till andra intressanta arbetsuppgifter i framtiden.

Kompetens:
- Ritningsläsning
- Dokumentera och rapportera utfört arbete i vårt system
- Truck- och traverskörning. Truck och traverskort är därav ett krav.
- Allmän maskinkompetens, bockmaskiner, pressar mm är meriterande

Arbete sker på dagtid, måndag – torsdag 07:00 – 16:00, fredag 07:00 – 14:12.

Din profil

Holms värderar personlig lämplighet högt. Du ska vara driven och engagerad i ditt arbete och besitta god initiativförmåga. Du ska vara trygg med att ta ansvar för eget arbete och vara självständig samtidigt som du kan arbeta i grupp och vara en uppskattad lagspelare. På Holms förespråkar vi ”frihet under ansvar”.
Vidare tror vi att du som person känner igen dig i och lägger stolthet i att vara:
- Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda, kunskap om Leankonceptet är meriterande
- Har hög arbetsmoral, är noggrann och kvalitetsmedveten med öga för förbättringar
- Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt

Holms erbjuder en spännande vardag med goda möjligheter att utvecklas.

Ansökningsförfarande

I denna process samarbetar vi på Skill med Holms Attachments AB. Ansöker gör du med ditt CV och personliga brev via vår hemsida www.skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du passar till den här tjänsten. Vid eventuella frågor så var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Matilda Norberg på följande kontaktuppgifter, matilda.norberg@skill.se alt 013–4738167.
Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.