Ansökan

Produktionsingenjör till framgångsrika Holms!

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
/500
/500
/500
/20000
/undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Har du erfarenhet av att konvertera produktionsdata till investeringar, utveckling av processer och arbetssätt? Om svaret är ja, så ta chansen att söka jobbet som produktionsingenjör hos Holms Attachment. Bli en del av en spännande och utvecklande resa hos ett företag som bidrar till en säkrare vardag för dig och dina medtrafikanter.

Om företaget

Grunden till Holms Attachments AB lades i Motala 1927. Till en början var Holms en stor producent av hästskor och spadar som sedan ledde fram att idag vara marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning. Är du mer nyfiken på Holms kan du kika på www.holms.com,https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQcochhttps://www.facebook.com/holmsattachments.

Dina arbetsuppgifter

Ditt övergripande ansvar blir att tillsammans med teknisk chef ta fram strategier för utveckling av produktionsapparaten och omvandla detta till faktisk implementation av utrustning, processer och arbetssätt. I praktiken innebär det att du driver och deltar i olika projekt kopplat till exempelvis investeringar i maskinutrustningar, produktionsprocesser och produktionslayouter. Vidare ansvarar du för uppskattning och uppföljning av tidsåtgång, ledtid och kostnader. Du agerar stöd vid industrialisering av om- och nykonstruerade produkter.

Rollen innebär att tvärfunktionellt arbete där dina kontaktytor spänner över flera avdelningar och ansvarsområden. Vi ser att du aktivt medverkar i avdelningens förbättringsarbete och nyttjar din kunskap inom LEAN för att utveckla arbetssätt och processer.

Din profil

Vi ser att du som söker har bra grepp om hur teoretiska modeller används i praktiken och därmed förmågan att bryta ned strategier till faktiska investeringar. Du tar med dig dokumenterad, framgångsrik erfarenhet av förändrings/förbättringsarbete från tillverkande industri.

Du har en teknisk eftergymnasial utbildning där du funnit särskilt tycke för produktion- och processteknik. Det är viktigt för oss är att du motiveras av att arbeta både strategiskt och operativt.

I övrigt ser vi att du besitter kunskaper inom
  • Framgångsrik LEAN-arbete
  • Affärs/produktionssystem, gärna MONITOR
  • Pratar och kan göra dig förstådd på svenska och engelska


Det är en klar fördel om du kommer från en tillverkande industri där du varit i kontakt med automatiserad och eller manuell MAG-svetsning, då med fokus på processutveckling.

Av andra beskrivs du som en prestigelös och lojal kollega som både stöttar och utmanar organisationen. Du drivs av utveckling och bidrar med nyfikenhet, engagemang och eget driv. I och med rollens breda kontaktytor är det av stor vikt att du besitter god samarbetsförmåga och kommunikativa färdigheter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Holms Attachment och Skill. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta: Rasmus.rosander@skill.se. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.