Ansökan

Produktionsmedarbetare

* Obligatorisk information

Fyll i med LinkedIn

ELLER
/500
/500
/500
/20000
/undefined0
Välj din fil här
Välj din fil här
** Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor
Är du erfaren inom produktion och vill bli en del av elbåtsindustrins framtid? Nu har du chansen att vara med på Candelas unika och spännande tillväxtfas!

Om företaget

Candelas yttersta mål är att påskynda övergången till fossilbränslefria sjöar och hav. Företaget strävar efter att omdefiniera effektiviteten inom vattenburen transport för att radikalt utmana prestandagränserna för elektriska båtar och fartyg.

Candela är övertygade om att en snabb övergång från fossila bränslen till en utsläppsfri framtid är avgörande för planeten. De tror att ju snabbare världen avstår från fossila bränslen och i stället rör sig mot en utsläppsfri framtid, desto bättre.

Företaget har en stark drivkraft för att göra en positiv inverkan på planeten och dess alla arter. Med en personalstyrka som består av individer från 20 olika nationer, delar de en gemensam övertygelse att vänlighet, tillsammans med djup kunskap inom vetenskap, kan ha en revolutionerande kraft.

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du framför allt arbeta med att skrapa, trimma, montera och ytbehandla Candelas senaste modell, Candela C8 och framtida modeller. I ditt arbete ingår att underhålla utrustning, formar och verktyg samt genomföra kvalitetskontroller för att säkerställa att delar som producerar uppfyller kvalitetskrav. I arbetet ingår att dokumentera utifrån företagets riktlinjer, följa säkerhetsprotokoll samt att granska ritningar och instruktioner.

Vad du blir en del av:
Genom att samla en rad framgångsrika forskare och ingenjörer driver Candela gränserna för marin transport. Candela är stolta över att skapa engagemang inom sina team med en öppen och ärlig arbetsmiljö. Arbetsplatsen består idag av ett starkt, multifunktionellt team på drygt 100 experter inom dynamisk modellering, hårdvarudesign, hydrodynamik, reglerteori, maskininlärning, konstruktionsarbete och produktion för att bygga nästa generation av vattenburna transporter.

Placeringsort: Produktionsanläggningen i Rotebro, Sollentuna.

Arbetstider: Teamet jobbar två-skift:
Skift 1: mån-tor 06:00 - 14:30, fre 06:00 - 12:30
Skift 2: mån-tor 14:15 - 23:00, fre 12:15 - 17:45

Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ, noggrann och har god förmåga att fokusera. Du är flexibel och tar dig an varje uppgift du ställs inför med god attityd och försöker alltid göra ditt bästa. Vi värdesätter dig som visar på engagemang och driv samt har en vilja att lära sig.

På Candela arbetar man med ”ownership mindset” vilket innebär att alla blir en viktig del av arbetsplatsen. Det handlar i praktiken om att ha en stark känsla av ägande och ansvar gentemot det man gör. A&O blir därmed att man är initiativtagande, engagerad och driven.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet av produktionsmiljö/verkstadsarbete eller annat praktiskt arbete.
  • Kunna stå under längre perioder och arbeta praktiskt. Detta då arbetet är fysiskt påfrestande och framför allt sker för hand.
  • Kommunicera obehindrat på engelska då koncernspråket är engelska.


Meriterande för tjänsten:
  • Erfarenhet och kunskaper kring hantering av verktyg som momentnyckel, hylsnyckel och kaliper.
  • Erfarenhet av att arbeta med kolfiber (eller andra kompositer) i produktionen, gelcoat, våtlaminering, vakuuminfiltration.
  • Erfarenhet av arbete med elbilar eller andra eldrivna tyngre fordon.
  • Truckkort.

Ansökningsförfarande

Detta är initialt ett konsultuppdrag om sex månader via Skill med goda möjligheter till förlängning eller övertagande av Candela. Urvalet bearbetas löpande, därför rekommenderar vi att inkomma med ett ansökningsförfarande så snart som möjligt.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Kindahl, clara.kindahl@skill.se .
Observera att vi inte tar emot eller hanterar ansökningar via email.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.